اخبار و رویدادها: برگزاری كارگاه كارآفرینی و خلاقیت در دانشگاه صنعتی شاهرود

برگزاری كارگاه كارآفرینی و خلاقیت در دانشگاه صنعتی شاهرود
چهارشنبه ۲۶ مهر ۱۳۹۶- ۰۹:۲۸:۴۰

برگزاری كارگاه كارآفرینی و خلاقیت در دانشگاه صنعتی شاهرود

اداره كارآفرینی دانشگاه صنعتی شاهرود اقدام به برگزاری سلسله كارگاه رویداد های استارت آپی و نشستی با كارآفرینان برتر كشور و منطقه در دانشگاه نموده است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود با توجه به عزم دانشگاه در حركت بسوی كارآفرینی، سلسله كارگاه هایی با محتوای رویداد های استارت آپی و نشست هایی با كارآفرینان برتر كشور و منطقه در این دانشگاه برگزار می گردد.

در این زمینه اولین كارگاه تحت عنوان كارآفرینی و خلاقیت با مشاركت دانشكده كارآفرینی دانشگاه تهران و اداره كارآفرینی دانشگاه صنعتی شاهرود در روز پنجشنبه 27 مهر ماه جاری از ساعت 10 صبح در سالن آمفی تئاتر كتابخانه مركزی در محل پردیس مهندسی فناوری های نوین دانشگاه برگزار می گردد.

در این كارگاه 8 ساعته ایده های كسب وكار، چگونگی ایده یابی برای شروع كسب وكار، 30 مثال از دنیای واقعی، كارتیمی برای به دست آوردن ایده های كسب وكار، چگونگی متحول كردن و كار عملی برای كسب وكارهای موجود، چگونگی پیاده سازی ایده ها، و موفقیت در بازار، فرصت شناسی و تكنیك های آن، كار عملی روی فرصت و  تكنیك های ایده یابی مورد بررسی و آموزش قرار خواهد گرفت.

لازم به ذكر است علاقه مندان می توانند جهت ثبت نام به لینك https://goo.gl/forms/BJqJDLnJHQ135qbA مراجعه نمایند.