اخبار و رویدادها: برگزاري كرسي آزاد انديشي با موضوع طلاق فرصت، يا تهديد در دانشگاه صنعتي شاهرود

برگزاري كرسي آزاد انديشي با موضوع طلاق فرصت، يا تهديد در دانشگاه صنعتي شاهرود
چهارشنبه ۶ اردیبهشت ۱۳۹۶- ۱۲:۲۵:۲۴

برگزاري كرسي آزاد انديشي با موضوع طلاق فرصت، يا تهديد در دانشگاه صنعتي شاهرود

به مناسبت فرا رسيدن هفته خوابگاه ها كرسي آزاد انديشي با موضوع طلاق فرصت، يا تهديد با همكاري معاونت فرهنگي اجتماعي و مركز مشاوره و سلامت دانشجويي دانشگاه صنعتي شاهرود در محل تالار اقاقيا اين دانشگاه برگزار گرديد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه صنعتي شاهرود، به مناسبت فرا رسيدن هفته خوابگاه ها روز دوشنبه 4 ارديبهشت ماه جاري، كرسي آزاد انديشي با موضوع طلاق فرصت، يا تهديد با همكاري معاونت فرهنگي اجتماعي و مركز مشاوره و سلامت دانشجويي دانشگاه صنعتي شاهرود در محل تالار اقاقيا اين دانشگاه برگزار گرديد. در ابتدا اين نشست حسين خادميان مسئول مركز مشاوره و سلامت دانشگاه ضمن خوش آمدگويي به حاضرين براساس تاكيد مقام معظم رهبري در موضوع توجه به سرمسأله طلاق، اعتياد و مفاسد اجتماعي ، به تشريح ضرورت اجراي اين برنامه پرداخت. سپس دكتر قرباني معاون فرهنگي و اجتماعي دانشگاه صنعتي شاهرود در اين نشست با توجه به وضعيت طلاق در ايران اهداف اين كرسي آزاد انديشي را بيان نمود. در ادامه نيز دكتر مجيد گلي به عنوان كارشناس برنامه به علل و عوارض طلاق و رويكردهاي مختلف پيرامون طلاق در جامعه اشاره كرد.

در اين كرسي آزاد انديشي دانشجويان حاضر در خصوص عقايد و ايده هاي خود پيرامون موضوع جلسه به بحث و تبادل نظر پرداختند.