اخبار و رویدادها: شاخه دانشجويي IEEE دانشگاه موفق به كسب 55 امتياز گرديد.

شاخه دانشجويي IEEE دانشگاه موفق به كسب 55 امتياز گرديد.
شنبه ۲۸ اسفند ۱۳۹۵- ۰۸:۱۱:۲۶

شاخه دانشجويي IEEE دانشگاه موفق به كسب 55 امتياز گرديد.

شاخه دانشجويي IEEE دانشگاه صنعتي شاهرود طبق آئين نامه ارزيابي شاخه هاي دانشجويي موفق به كسب 55 امتياز و رشد دو برابري نسبت به سال گذشته گرديده است.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه صنعتي شاهرود و به نقل از مشاور شاخه دانشجويي دانشگاه دكتر قاليبافان، شاخه دانشجويي IEEE اين دانشگاه طبق آئين نامه ارزيابي موفق به كسب 55 امتياز، رشد دو برابري نسبت به سال گذشته و حائز شرايط دريافت حمايت مالي از شاخه IEEE ايران گرديده است.

فعاليت هاي دانشجويي يكي از اصلي ترين اركان انجمن IEEE بخش ايران مي باشد و دانشجويان از اصلي ترين سرمايه هاي اين انجمن محسوب مي شوند و وجود اعتبار مالي جهت ترغيب و تشويق دانشجويان امري ضروري است و از اين رو هيئت رئيسه انجمن در سال هاي اخير تلاش هاي زيادي براي برقرار نمودن بودجه هاي دانشجويي داشته است.