اخبار و رویدادها: بازدید نماینده یونیدو از پردیس معدن آموزشی دانشگاه صنعتی شاهرود

بازدید نماینده یونیدو از پردیس معدن آموزشی دانشگاه صنعتی شاهرود
سه شنبه ۲۵ آبان ۱۳۹۵- ۱۰:۲۹:۴۴

بازدید نماینده یونیدو از پردیس معدن آموزشی دانشگاه صنعتی شاهرود

نماینده یونیدو به همراه کارشناسان گردشگری استان سمنان از پردیس معدن آموزشی دانشگاه صنعتی شاهرود بازدید نمودند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، سه شنبه 18 آبان ماه جاری نماینده یونیدو در صنعت گردشگری ایران و نماینده طرح تکاپو در استان سمنان و همچنین رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان شاهرود به همراه تعداد 22 نفر از کارشناسان گردشگری استان سمنان از امکانات پردیس معدن آموزشی دانشگاه صنعتی شاهرود بازدید به عمل آوردند.

در این طی بازدید که به منظور معرفی قابلیت های ژئوتوریسم و اکوتوریسم منطقه به کارشناسان این حوزه انجام شد، آقایان دکتر فرج اله فردوست، دکتر علی رضا عرب امیری، دکتر حمید آقاجانی و دکترمحمد کارآموزیان توضیحات لازم را در مورد ویژگیهای ژئوتوریسم منطقه و معدن آموزشی زغالسنگ و همچنین امکانات رفاهی پردیس به میهمانان ارائه نمودند.

شایان ذکر است در این بازدید که مورد توجه ویژه میهمانان قرار گرفت، پیشنهاد معرفی عمومی پردیس و امکان ارائه تسهیلاتی برای استفاده گردشگران مطرح شد.