اخبار و رویدادها: مدیرکل دفتر استعداد یابی و توسعه ورزش قهرمانی وزارت ورزش و جوانان:

مدیرکل دفتر استعداد یابی و توسعه ورزش قهرمانی وزارت ورزش و جوانان:
یکشنبه ۲۳ آبان ۱۳۹۵- ۱۰:۰۶:۰۶

مدیرکل دفتر استعداد یابی و توسعه ورزش قهرمانی وزارت ورزش و جوانان:

دانشگاه صنعتی شاهرود یکی از قطب های شناسایی استعدادیابی و ورزش قهرمانی کشور

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، دکتر رامین احمدی طباطبایی، طی بازدید از دانشکده تربیت بدنی این دانشگاه گفت: دانشگاه صنعتی شاهرود می تواند یکی از قطب های شناسایی استعدادیابی و ورزش قهرمانی کشورباشد.
وی درحاشیه برگزاری مسابقات بسکتبال قهرمانی پیشکسوتان کشور که در سالن فجر دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار گردید از آزمایشگاه های دانشکده تربیت بدنی بازدید کرد و افزود: من در کمتر دانشگاهی، آزمایشگاههایی با این امکانات و تجهیزات دیدم.
اطباطبایی اظهار کرد: امکانات سخت افزاری ونرم افزاری استعدادیابی دانشگاه صنعتی شاهرود باوجودچندین سالن ورزشی و خوابگاه درمجاور هم برای اجرای اردوهای مستعدین فدراسیونهای ورزشی بی نظیر است.
مهندس فتاحی مدیر کل ورزش و جوانان استان سمنان هم در بازدید حضور داشتند.