اخبار و رویدادها: «فروشنده» در دانشگاه صنعتی شاهرود

«فروشنده» در دانشگاه صنعتی شاهرود
سه شنبه ۲۷ مهر ۱۳۹۵- ۱۱:۳۴:۰۸

«فروشنده» در دانشگاه صنعتی شاهرود

فیلم سینمایی«فروشنده» اثر اصغر فرهادی در دانشگاه صنعتی شاهرود نمایش داده می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، فیلم سینمایی«فروشنده» هفتمین فیلم بلند اصغر فرهادی سه شنبه 4 آبان ماه سال جاری ازساعت 17:45الی 20:30 در تالار شقایق های این دانشگاه نمایش داده می شود.
داستان فیلم جدید فرهادی، داستان زوجی است که به منزل جدیدی نقل مکان می کنند آنها بعد از آمدن به منزل جدید متوجه اتفاقاتی می شوند و همین باعث ایجاد تردیدهایی در زن در مورد اقامت در این خانه می شود و در ادامه باعث بوجود آمدن ماجراهایی و کشف حقیقت می شود.
در فیلم فروشنده بازیگرانی همچون شهاب حسینی، ترانه علیدوستی، بابک کریمی و مینا ساداتی حضور دارند.

لازم به ذکر است دانشجویان، اساتید و همکاران جهت دریافت بلیط می توانند به مدیریت امور فرهنگی، روبروی سلف مرکزی و پردیس دانشگاه مراجعه نمایند.