اخبار و رویدادها: اعزام مبلغ از حوزه علمیه قم به مناسبت دهه اول محرم به دانشگاه صنعتی شاهرود

اعزام مبلغ از حوزه علمیه قم به مناسبت دهه اول محرم به دانشگاه صنعتی شاهرود
شنبه ۲۴ مهر ۱۳۹۵- ۰۹:۵۲:۱۷

به مناسبت فرارسیدن ایام عزاداری سیدالشهدا علیه السلام، حجت الاسلام محمود توحیدی نیا به عنوان مبلغ از نهاد رهبری قم از اول محرم تا۱۱محرم به دانشگاه صنعتی شاهرود اعزام شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، به مناسبت فرارسیدن ایام عزاداری سیدالشهدا علیه السلام، حجت الاسلام محمود توحیدی نیا به عنوان مبلغ از حوزه علمیه قم با موضوعات سخنرانی(اهداف و آثار قیام امام حسین علیه السلام) ازاول محرم تا۱۱محرم به دانشگاه صنعتی شاهرود اعزام شد.
این برنامه ها در مسجد و خوابگاه های دانشجویی برادران دانشگاه برگزار شد که شامل 30 جلسه سخنرانی با موضوع احکام مورد نیاز جدید، 20 مورد مشاوره، 4 مورد حلقه های معرفت با موضوع آداب نماز و همچنین برگزاری جلسات پرسش و پاسخ بوده است.
لازم به ذکر است حضرت حجت الاسلام محمودتوحیدی نیا دارای مدرک تحصیلی خارج فقه واصول ومدرک کارشناسی ارشد مشاوره ازمرکزتخصصی اخلاق وتربیت حوزه علمیه قم می باشد.