اخبار و رویدادها: برگزاری کارگاه آموزشی ایزو

برگزاری کارگاه آموزشی ایزو
یکشنبه ۴ مهر ۱۳۹۵- ۱۰:۰۵:۰۵

برگزاری کارگاه آموزشی ایزو

کارگاه آموزشی آشنایی با الزامات استاندارد سیستم کیفیت ISO IEC 17025 در دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، دکتر احمد واعظیان در کارگاه آموزشی آشنایی با الزامات استاندارد سیستم کیفیت ISO IEC 17025 که روز یکشنبه 28/6/95 در تالار کوثر دانشگاه برگزار شد گفت: در این دوره تعداد 29 نفر از مدیران و کارشناسان آزمایشگاه های علمی و تحقیقاتی دانشگاه زیر نظر سرکار خانم مهندس ابراهیم زاده از مدرسان پژوهشگاه استاندارد آموزشهای اولیه لازم را فراگرفتند و گواهی لازم را دریافت خواهند کرد.

رئیس آزمایشگاه مرکزی دانشگاه صنعتی شاهرود اظهار داشت: این کارگاه در چهارچوب قرارداد دانشگاه با پژوهشگاه استاندارد ایران با هدف استانداردسازی دو آزمایشگاه مورد آزمون دانشگاه و نهایتاً صدور گواهینامه ایزو 17025 برگزار شده است.

وی تصریح کرد: در این قرارداد چهار دوره آموزشی دیگر نیز دیده شده که در طی یکسال آینده برگزار خواهد شد.

IMG_0013_1