اخبار و رویدادها: برگزاری جشن نیمه شعبان در دانشگاه صنعتی شاهرود

برگزاری جشن نیمه شعبان در دانشگاه صنعتی شاهرود
سه شنبه ۴ خرداد ۱۳۹۵- ۱۶:۱۳:۱۳

همزمان با ولادت حضرت قائم(عج) جشن با شکوهی با حضور دانشجویان در دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، همزمان با میلاد امام مهدی(عج)،جشن باشکوهی به همت هیات مذهبی فاطمیون دانشگاه و با حضور پرشور دانشجویان در مسجد پیامبر اعظم(ص) این دانشگاه برگزار شد.

در این مراسم که سوم خردادماه از ساعت 21 آغاز شد، حجت الاسلام محمد حسین ملک زاده از طلاب حوزه علمیه قم در رابطه با فرهنگ مهدویت و ویژگیهای  فرد منتظر سخنرانی کرد.

مداحی مسعود صفری فرد از ذاکران اهل بیت عصمت و طهارت(ع) در مدح و منقبت حضرت مهدی(عج) از دیگر برنامه های این مراسم بود.

همچنین به همین مناسبت ایستگاه صلواتی در محوطه دانشگاه برپا و به صرف شربت و شیرینی  از عاشقان اهل بیت(ع) و منتظران حضرت مهدی(عج) پذیرایی به عمل آمد.