اخبار و رویدادها: برگزاری اولین دوره ضیافت اندیشه اساتید دانشگاه صنعتی شاهرود در سال جاری

برگزاری اولین دوره ضیافت اندیشه اساتید دانشگاه صنعتی شاهرود در سال جاری
شنبه ۱ خرداد ۱۳۹۵- ۱۳:۰۴:۰۹

برگزاری اولین دوره ضیافت اندیشه اساتید دانشگاه صنعتی شاهرود در سال جاری

اولین دوره ضیافت اندیشه اساتید دانشگاه صنعتی شاهرود در سال جاری به همت دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه برگزار شد .

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، اولین دوره ضیافت اندیشه اساتید در سال جاری به همت دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری 30 و 31 اردیبهشت ماه سال جاری به مدت دو روز صبح و بعد از ظهر در سالن آمفی تئاتر دانشکده معدن و سالن کوثر این دانشگاه با شرکت 80 نفر از اساتید برگزار شد.

در این جلسه حجت الاسلام سید مرتضی حسینی شاهرودی عضو هیات علمی دانشگاه فردوسی مشهد در رابطه با معرفت شناسی و فلسله علم (معرفت شناسی سطح 2) و دکتر محمدمهدی اسماعیلی عضو هیات علمی دانشگاه تهران با موضوع اندیشه سیاسی به عنوان مدرس حضور داشتند.