اخبار و رویدادها: رییس دانشگاه صنعتی شاهرود از نمایشگاه رباتیک و برق دانشجویان دانشگاه و شرکت های مدعو بازدید کرد.

پنج شنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۵- ۱۸:۵۶:۰۶

در روز چهارشنبه 29 اردیبهشت دکتر مهدی فاتح از نمایشگاه رباتیک و برق دانشجویان دانشگاه و شرکت های مدعو بازدید کرد.

نمایشگاه رباتیک و برق دانشجویان عضو انجمن های دانشجویی رباتیک و برق  در محل ورودی تالار شقایق ها مورد بازدید دکتر مهدی فاتح رییس دانشگاه صنعتی شاهرود قرار گرفت. دانشجویان مسئول هر غرفه به شرح ابتکارات خود پرداختند.حضور برخی شرکت های بزرگ کشوری در این نمایشگاه چشمگیر بود.در پایان و پس از امضاء صفحه یادبود و عکس با برگزار کنندگان،دکتر از زحمات دکتر قلی زاده نرم و دانشجویان و شرکت کنندگان تشکر کرد.