اخبار و رویدادها: پایان رقابت های جام فجر فوتسال اعضای هیات علمی دانشگاه صنعتی شاهرود

پایان رقابت های جام فجر فوتسال اعضای هیات علمی دانشگاه صنعتی شاهرود
سه شنبه ۳۱ فروردین ۱۳۹۵- ۱۲:۴۶:۳۴

پایان رقابت های جام فجر فوتسال اعضای هیات علمی دانشگاه صنعتی شاهرود

مدیر تربیت بدنی دانشگاه صنعتی شاهرود از پایان رقابت های جام فجر رقابت های فوتسال اعضای هیات علمی دانشگاه صنعتی شاهرود خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود،دکتر علی حسنی افزود: رقابت های فوتسال اعضای هیات علمی،جام فجر با حضور هفت تیم از دانشکده های کشاورزی+عمران،  معدن، تربیت بدنی، برق+زمین شناسی، بسیج، ریاضی و مکانیک از 25 بهمن ماه 94 آغاز و تا 29 فروردین ماه سال جاری ادامه داشت.

وی تصریح کرد: در این دوره از رقابت ها در بازی رده بندی دو تیم دانشکده تربیت بدنی و ریاضی با هم رقابت کردند که در نهایت بازی با نتیجه پنج بر سه به نفع تیم تربیت بدنی پایان یافت.

دکتر حسنی اظهار داشت: در بازی فینال نیز تیم معدن و کشاورزی به مصاف هم رفتند و در یک بازی سخت، تیم کشاورزی توانست با نتیجه شش بر پنج بر تیم حریف غلبه کند.

مدیر تربیت بدنی دانشگاه صنعتی شاهرود خاطر نشان کرد: بدین ترتیب تیم های کشاورزی، معدن و تربیت بدنی به ترتیب مقام های اول تا سوم را کسب کردند.