اخبار و رویدادها: ششمین کارگاه کشوری آمار و احتمال فازی

یکشنبه ۲۹ فروردین ۱۳۹۵- ۱۴:۱۰:۱۹

ششمین کارگاه کشوری آمار و احتمال فازی

به منظور آشناسازی محققان با مباحث مختلف آمار و احتمال فازی، گروه آمار دانشگاه صنعتی شاهرود افتخار دارد ششمین کارگاه کشوری آمار و احتمال فازی را با همکاری انجمن آمار ایران و انجمن سیستمهای فازی ایران در روزهای چهارشنبه و پنج شنبه 29 و 30 اردیبهشت 1395 برگزار نماید .

چهارشنبه و پنج شنبه 29 و 30 اردیبهشت ماه 1395

با کمال خوشوقتی به آگاهی میرساند، به منظور آشناسازی محققان با مباحث مختلف آمار و احتمال فازی، گروه آمار دانشگاه صنعتی شاهرود افتخار دارد ششمین کارگاه کشوری آمار و احتمال فازی را با همکاری انجمن آمار ایران و انجمن سیستمهای فازی ایران در روزهای  چهارشنبه و پنج شنبه 29 و 30 اردیبهشت 1395 برگزار نماید .

سخنران های کلیدی :

- دکتر ماشاالله ماشینچی عضو هیات علمی دانشگاه شهید باهنرکرمان

- دکتر سید محمود طاهری عضو هیات علمی دانشگاه تهران

برنامه کارگاه عبارت است از :

ارائه سخنرانی های کلیدی، ارائه سخنرانی های مدعوین داخلی، ارائه سخنرانی های تخصصی توسط شرکت کنندگان و برگزاری میز گرد.

مهلت ثبت نام:  1/2/95 تمدید تا 15/2/95

هزینه ثبت نام (شامل شرکت در سخنرانی ها، ملزومات و جزوات، ناهار، پذیرایی ها) : 60000 تومان

هزینه اسکان برای هرشب(به همراه صبحانه و شام): 40000  تومان

1.  امکان ارائه تعداد محدودی سخنرانی تخصصی وجود دارد.
  2.  مدت ارسال مقاله: تا 15/1/95  تمدید تا 31/1/95
  3. ارسال چکیده مبسوط )فارسی یا انگلیسی( را )حداکثر در 9 صفحه( به نشانی الکترونیکی مجری کارگاه  )دکتر محمدرضا ربیعی) :  rabiei_stat@shahroodut.ac.ir
  4. اعلام نتیجه تا 31/1/95 تمدید تا 10/2/95
  5. جهت هرگونه پاسخگویی به آدرس تلگرام زیر بپیوندید:

دربافت فرم و اطلاعیه کارگاه