اخبار و رویدادها: برگزاری جشن پیروزی انقلاب اسلامی در دانشکده صنایع و مدیریت

برگزاری جشن پیروزی انقلاب اسلامی در دانشکده صنایع و مدیریت
چهارشنبه ۲۱ بهمن ۱۳۹۴- ۰۹:۴۱:۵۲

به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران به همت شورای فرهنگی دانشکده صنایع و مدیریت جشن با شکوهی در تالار اجتماعات این دانشکده برگزار شد.

حجت الاسلام دکتر محمود شریعتمدار در این مراسم که سه شنبه 20 بهمن ماه با حضور اساتید، کارکنان و دانشجویان این دانشکده برگزار شد، طی سخنانی با اشاره به ویژگی های انقلاب اسلامی، این انقلاب را به منزله انفجار نور و ارزش های اسلامی دانست و افزود: انقلاب اسلامی شبیه به انقلاب و رسالت حضرت موسی علیه السلام است و  ما باید برای حفظ و تداوم آن یادآور ارزش ها و روزهای انقلاب اسلامی باشیم.

مدیر گروه معارف اسلامی دانشگاه صنعتی شاهرود با اشاره به این که هدف از انقلاب اسلامی ایران تحول ارزش ها در سطح جهان می باشد تصریح کرد: اگر  می خواهیم با طاغوت ها و ابر قدرت های دنیا مانند آمریکا مبارزه کنیم باید صبار و مقاوم باشیم.

وی همچنین تأکید کرد: تحول عظیمی که در زندگی مادی و معنوی ما و بیداری اسلامی که در سطح جهان رخ داده است به برکت انقلاب اسلامی و ایستادگی های رهبری و دولت جمهوری اسلامی در برابر طاغوت ها و استکبار جهانی خصوصا امریکا بوده است.