اخبار و رویدادها: برگزاری اردوی فرهنگی زیارتی قم و جمکران ویژه استادان دانشگاه صنعتی شاهرود

برگزاری اردوی فرهنگی زیارتی قم و جمکران ویژه استادان دانشگاه صنعتی شاهرود
یکشنبه ۱۸ بهمن ۱۳۹۴- ۱۱:۰۱:۲۴

برگزاری اردوی فرهنگی زیارتی قم و جمکران ویژه استادان دانشگاه صنعتی شاهرود

همزمان با ایام دهه مبارک فجر، اردوی فرهنگی زیارتی قم و جمکران به همت دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه صنعتی شاهرود ویژه اساتید برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، با توجه به فرا رسیدن ایام دهه مبارک فجر، دفتر هم اندیشی اساتید نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری این دانشگاه، اردوی فرهنگی زیارتی قم و جمکران ویژه اساتید و خانوده های آنها برگزار کرد.

در این اردو که از چهاردهم بهمن ماه سال جاری الی شانزدهم این ماه برگزار شد 50 نفر از اساتید و خانواده های آنها حضور داشتند.

بازدید از بیت حضرت امام خمینی(ره)، مدرسه فیضیه و دارالشفاء در قم ، مسجد مقدس جمکران و شرکت در جلسه شناخت شخصیت حضرت فاطمه معصومه (س) در محل سالن جلسات اردویی حرم مطهر از جمله برنامه های این اردوی سه روزه بود.