اخبار و رویدادها: دکتر موجرلو موفق به دریافت جایزه (WIT) از دانشگاه کرنل آمریکا شد

دکتر موجرلو موفق به دریافت جایزه (WIT) از دانشگاه کرنل آمریکا شد
سه شنبه ۱۴ مهر ۱۳۹۴- ۱۰:۰۲:۲۹

دکتر موجرلو موفق به دریافت جایزه (WIT) از دانشگاه کرنل آمریکا شد

دکتر شیده موجرلو عضو هیات علمی گروه باغبانی و گیاهپزشکی دانشکده کشاورزی دانشگاه شاهرود موفق به دریافت جایزه(Women In Triticum (WIT از(Borlaug Global Rust initiative (BGRI دانشگاه کرنل آمریکا گردید.

به گزارش روابط عمومی از دانشکده کشاورزی دکتر شیده موجرلو عضو هیات علمی گروه باغبانی و گیاهپزشکی دانشکده کشاورزی دانشگاه شاهرود و دانش آموخته دانشگاه تربیت مدرس تهران موفق به دریافت جایزه Women In Triticum (WIT) از Borlaug Global Rust initiative (BGRI) دانشگاه کرنل آمریکا گردید.

این جایزه هرسال به تعداد معدودی (4-5 نفر) از محققان زن سراسر دنیا که در زمینه گندم تحقیقات چشم گیری داشته اند، اعطا می شود.

این جایزه شامل دریافت لوح یادبود، هزینه کامل شرکت در کارگاه آموزشی BGRI 2015 و همچنین شرکت در کنگره بین المللی گندم (IWC) در شهرسیدنی کشور استرالیا در سال 2015 و هزینه کامل شرکت در دوره آموزشی یک ماهه درمرکز CIMMYT کشور مکزیک در سال آینده میلادی (2016) می باشد.