اخبار و رویدادها: برگزاری همایش پیاده روی ویژه کارکنان دانشگاه شاهرود

برگزاری همایش پیاده روی ویژه کارکنان دانشگاه شاهرود
یکشنبه ۱۲ مهر ۱۳۹۴- ۱۵:۳۴:۵۷

برگزاری همایش پیاده روی ویژه کارکنان دانشگاه شاهرود

همایش پیاده روی ویژه هیات علمی و کارمندان دانشگاه شاهرود به مناسبت بزرگداشت روز خانواده برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهرود، دکتر علی حسنی مدیر فوق برنامه ورزشی اعلام کرد: همایش پیاده روی هفدهم شهریور ماه سال جاری همزمان با بزرگداشت روز خانواده ویژه هیات علمی و کارمندان این دانشگاه به همراه خانواده برگزار می شود.

وی مکان برگزاری این همایش را از ابتدای اردوگاه آموزشی دانشگاه شاهرود عنوان کرد و اظهار داشت: اتوبوس برای انتقال شرکت کنندگان به محل برگزاری همایش در ساعت شش و 45 دقیقه صبح از سردرب دانشگاه تدارک دیده شده است.

مدیر تربیت بدنی دانشگاه شاهرود اضافه کرد: علاقه مندان شرکت در همایش، آمادگی خود را جهت پیش بینی تدارکات تا پایان روز چهارشنبه پانزدهم مهرماه اعلام کنند.

دکتر حسنی در پایان ارتقاء روحیه کارکنان و هیات علمی و افزایش نشاط و شادابی را از مهم ترین اهداف برگزاری این همایش بیان کرد و افزود: در پایان مراسم از شرکت کنندگان تقدیر خواهد شد.