اخبار و رویدادها: معرفی رییس جدید مرکز کامپیوتر دانشگاه شاهرود

معرفی رییس جدید مرکز کامپیوتر دانشگاه شاهرود
چهارشنبه ۴ شهریور ۱۳۹۴- ۱۲:۵۱:۲۸

معرفی رییس جدید مرکز کامپیوتر دانشگاه شاهرود

دکتر علی مس فروش به عنوان رییس جدید مرکز کامپیوتر دانشگاه شاهرود معرفی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهرود، طی حکمی از سوی معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه شاهرود، دکتر علی مس فروش با حفظ پست سازمانی به مدت دو سال به عنوان رییس مرکز کامپیوتر دانشگاه منصوب شد.

دکتر علی مس فروش دارای مدرک دکترای تخصصی در رشته ریاضی کاربردی و گرایش حل عددی معادلات دیفرانسیل با مشتقات جزئی بوده و عضو هیات علمی دانشکده علوم ریاضی دانشگاه شاهرود است.

پیش از این نیز دکتر هادی گرایلو، دکتری الکترونیک- پردازش تصویر و ویدیو، از سال 1390 تاکنون به عنوان رییس مرکز کامپیوتر دانشگاه شاهرود خدمت می کرد.

مرکز کامپیوتر دانشگاه شاهرود در سال 1372 ابتدا با هدف ارائه سرویس های کامپیوتر تاسیس شده و همگام با رشد سریع دانشگاه گسترش یافته است.

در حال حاضر این مرکز با در اختیار داشتن حدود 400 دستگاه کامپیوتر و تجهیزات مختص شبکه جهت سرویس دهی عمومی و تخصصی، عهده دار ارائه کلیه ی سرویس های عمومی و تخصصی کامپیوتر و پشتیبانی فنی دانشگاه و مسئول پشتیبانی حدود 1000 دستگاه کامپیوتر مستقر در واحدهای مختلف است.