اخبار و رویدادها: طراحی سامانه جشن فارغ التحصیلی دانشجویان دانشگاه شاهرود

طراحی سامانه جشن فارغ التحصیلی دانشجویان دانشگاه شاهرود
چهارشنبه ۴ شهریور ۱۳۹۴- ۱۲:۵۱:۰۴

مدیر روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه شاهرود از طراحی سامانه جشن فارغ التحصیلی دانشجویان این دانشگاه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهرود، دکتر محسن نظری با اعلام خبر طراحی سامانه جشن فارغ التحصیلی دانشجویان این دانشگاه افزود: در این سایت امکان ثبت نام دانشجویان و ورود کلیه اطلاعات تحصیلی مورد نیاز وجود دارد.

وی تصریح کرد: امکان ویرایش اطلاعات در سامانه، پرداخت هزینه شرکت درجشن به همراه تمام متعلقات و جزییات آن از قبیل هزینه حضور دانشجو، هزینه حضور همراهان، هزینه امکانات استفاده شده شامل حمل و نقل و اسکان و غذا و ...، هزینه لباس، هزینه عکس یادگاری و غیره از دیگر امکانات این سامانه است.

نظری امکان لیست کردن دانشجویان شرکت کننده برای مدیر سایت و تفکیک بر حسب سال، رشته و هر گونه آمارگیری متناسب با نظر دانشگاه و چاپ لیست دانشجویان و صدور تاییدیه را از دیگر امکانات طراحی سامانه جشن فارغ التحصیلی دانشجویان دانشگاه شاهرود عنوان کرد.