اخبار و رویدادها: تیم بسکتبال دانشگاه شاهرود مقام سوم مسابقات جام رمضان را از آن خود کرد

تیم بسکتبال دانشگاه شاهرود مقام سوم مسابقات جام رمضان را از آن خود کرد
چهارشنبه ۲۴ تیر ۱۳۹۴- ۱۱:۱۵:۰۷

تیم بسکتبال دانشگاه شاهرود در مسابقات جام رمضان این شهر مقام سوم را کسب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهرود، تیم بستکتبال کارکنان این دانشگاه در مسابقات جام رمضان و در آخرین بازی خود مقابل تیم دانشگاه آزاد این شهر با امتیاز 45 بر 77 نتیجه را به نفع تیم حریف واگذار کرد.

رقابت های جام رمضان با شرکت هفت تیم از دانشگاه شاهرود، دانشگاه آزاد این شهر، تیم شاهوار، تیم سورنا، تیم محک، تیم شاهین و تیم ذغال سنگ البرز شرقی در ورزشگاه تختی شاهرود از اوایل ماه مبارک رمضان آغاز شده بود.

در این دوره از رقابت ها که به صورت دوره ای برگزار شد تیم دانشگاه شاهرود با همه تیم های حاضر مسابقه داد که در نتیجه با پنج برد و یک باخت در سکوی سوم قرار گرفت.

مربی این تیم رحیمیان و  بازیکنان تیم دانشگاه شاهرود را حسین رحیمیان، مهدی اخیانی، نصرالله نصیری، احمد خدابخشیان، سجاد دائمی مقدم، صالح مرادی، سیدمرتضی مرتضوی، معین ساغری و سروش آریانپور تشکیل می دهند.