اخبار و رویدادها: بیانیه دانشگاهیان دانشگاه شاهرود به مناسبت روز جهانی قدس

پنج شنبه ۱۸ تیر ۱۳۹۴- ۲۳:۴۰:۱۵

بیانیه دانشگاهیان دانشگاه شاهرود به مناسبت روز جهانی قدس

بسم‌الله الرحمن الرحیم

وَنُرِیدُ أَن نَّمُنَّ عَلَى الَّذِینَ اسْتُضْعِفُوا فِی الْأَرْضِ وَنَجْعَلَهُمْ أَئِمَّةً وَنَجْعَلَهُمُ الْوَارِثِینَ

روز جهانی قدس، فرصت نمایش وحدت و همدلی امت اسلام و ملت های مظلوم علیه بنیان های ظلم است. روز قدس همانگونه که بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی به ما آموختند فقط روز فلسطین نیست، روز اسلام است. اساتید، دانشجویان و کارکنان دانشگاه شاهرود ضمن حمایت از مقاومت شگفت انگیز و تحسین برانگیز مردم مظلوم فلسطین در برابر جنایات و نسل کشی دولت غاصب و ددمنش صهیونیستی، روز جهانی قدس را ارج می‌نهند و از آحاد ملت شریف ایران می خواهند در حمایت از آرمان‌های حضرت امام (ره)، مواضع حکیمانه رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت آیت‌الله خامنه‌ای مدظله‌العالی و تداوم راه شهیدان اسلام، در این راهپیمایی شکوهمند شرکت کرده و اقتدار امت اسلام را به نمایش گذارند. شرکت آحاد امت اسلامی در راهپیمایی روز جهانی قدس و حمایت از مقاومت مردم فلسطین در برابر رژیم صهیونیستی حداقل اقدام جوامع و ملت‌های مسلمان است که می توانند به آن مبادرت ‌ورزند.

روابط عمومی دانشگاه شاهرود