اخبار و رویدادها: شرکت 70 نفر استاد در طرح ضیافت اندیشه اساتید دانشگاه شاهرود

شرکت 70 نفر استاد در طرح ضیافت اندیشه اساتید دانشگاه شاهرود
یکشنبه ۳۱ خرداد ۱۳۹۴- ۱۲:۵۹:۰۷

شرکت 70 نفر استاد در طرح ضیافت اندیشه اساتید دانشگاه شاهرود

طرح ضیافت اندیشه اساتید در دانشگاه شاهرود با شرکت 70 نفر به مدت 9 روز در دانشگاه شاهرود برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهرود، در طرح ضیافت اندیشه اساتید در دانشگاه شاهرود که در تالار اجتماعات دانشکده مهندسی معدن این دانشگاه برگزار شد 70 نفر از اساتید شرکت داشتند.

معرفت شناسی اسلامی(2) انسان شناسی در قرآن (انسان از خلقت تا معاد) با حضور دکتر سید محسن میرباقری، معرفت شناسی اسلامی(1) با حضور حجت الاسلام سید مرتضی حسینی شاهرودی، اندیشه سیاسی اسلام(2) (جریان شناسی تاریخ معاصر) و تعلیم و تربیت اسلامی فوق برنامه فرهنگی با حضور حجت الاسلام دکتر هادی (روانشناس)، عنوان دوره های آموزشی طرح ضیافت اندیشه در دانشگاه شاهرود بود.

این دوره از بیست و یکم خردادماه سال جاری آعاز و تا بیست و نهم این ماه ادامه داشت.