اخبار و رویدادها: برگزاری کارگاه مهارت های زندگی در دانشگاه شاهرود

برگزاری کارگاه مهارت های زندگی در دانشگاه شاهرود
چهارشنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۴- ۱۰:۵۵:۵۲

کارگاه مهارت های زندگی در مرکز مشاوره دانشگاه شاهرود برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهرود، کارگاه مهارت های زندگی با حضور حسین خادمیان و مرضیه طباطبایی از کارشناسان مشاوره در مرکز مشاوره این دانشگاه برگزار شد.

حسین خادمیان گفت: مهارت‌های زندگی توانایی‌هایی هستند که با تمرین مداوم پرورش یافته  و شخص را برای روبه‌رو شدن با مسایل روزانه زندگی، افزایش توانایی‌های روانی، اجتماعی و بهداشتی آماده می کنند.

وی تصریح کرد: بطور کلی مهارتهای زندگی عبارتند از توانایی هایی که منجر به ارتقای بهداشت روانی افراد جامعه، غنای روابط انسانی ، افزایش سلامت و رفتارهای سلامتی در سطح جامعه می شوند.

خادمیان اضافه کرد: مهارت های زندگی به افراد کمک می کنند تا با مثبت عمل کردن، خود و جامعه را از آسیب های روانی و اجتماعی حفظ کنند.

وی توانایی تصمیم گیری، توانایی جل مسئله، توانایی تفکر خلاق، توانایی تفکر نقادانه، توانایی برقراری رابطه موثر با دیگران، توانایی خودآگاهی، توانایی همدلی با دیگران، توانایی رویارویی با هیجان ها نظیر غم، خشم و شادی و توانایی رویارویی با استرس را از جمله مهارت های زندگی برشمرد.