اخبار و رویدادها: بررسی رموزموفقیت تحصیلی با حضوردانشجویان دانشکده مهندسی صنایع ومدیریت

بررسی رموزموفقیت تحصیلی با حضوردانشجویان دانشکده مهندسی صنایع ومدیریت
شنبه ۵ اردیبهشت ۱۳۹۴- ۱۲:۳۵:۴۳

به منظور بهبود روند تحصیلی و آشنایی دانشجویان با شرایط بهتر مطالعه و یادگیری، جلسه مشاوره تحصیلی در دانشکده مهندسی صنایع و مدیریت برگزار گردید.

به منظور بهبود روند تحصیلی و آشنایی دانشجویان با شرایط بهتر مطالعه و یادگیری، جلسه مشاوره تحصیلی در دانشکده مهندسی صنایع و مدیریت دانشگاه شاهرود برگزار گردید.

در این جلسه که دوم اردیبهشت در سالن آمفی تئاتر برپا شد و با استقبال دانشجویان مواجه شد حسین خادمیان مشاور تحصیلی این دانشگاه ضمن بررسی عوامل ایجاد انگیزه تحصیلی به بیان راهکارهایی جهت رسیدن دانشجویان به موفقیت در دوران تحصیل پرداخت.

دکتر سعید حکمی نسب مدیر گروه مدیریت و مجید عامری مدیر گروه حسابداری و اقتصاد این دانشکده نیز از دیگر سخنرانان این جلسه بودند.