اخبار و رویدادها: برگزاری جشن« میلاد شکوفه طاها» در دانشگاه شاهرود

برگزاری جشن« میلاد شکوفه طاها» در دانشگاه شاهرود
یکشنبه ۲۳ فروردین ۱۳۹۴- ۱۱:۰۴:۱۶

برگزاری جشن« میلاد شکوفه طاها» در دانشگاه شاهرود

مراسم جشنی به مناسبت سالروز ولادت حضرت فاطمه زهرا(س) با عنوان « میلاد شکوفه طاها » با همت اداره کل امور فرهنگی دانشگاه شاهرود برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهرود، مراسم جشن میلاد حضرت زهرا (س)، دوشنبه بیست و چهارم فروردین ماه سال جاری در تالار شقایق های این دانشگاه با حضور دانشجویان، استادان و کارکنان برگزار می شود.

لازم به ذکر است، این مراسم از ساعت 10 الی 12 صبح ویژه کارکنان و استادان و از ساعت 18 الی 20 شب نیز ویژه دانشجویان برگزار می شود.

در این مراسم حجت الاسلام محمود ترابی امام جمعه شاهرود و حجت الاسلام فدایی مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه دامغان در رابطه با زندگی و خصوصیات اخلاقی حضرت فاطمه زهرا (س) سخنرانی می کنند.

برگزاری تئاتر طنز با عنوان « زن دیروز- زن امروز »، بازی های محلی، مولودی خوانی و برگزاری مسابقه دانشجویی از دیگر برنامه های جشن میلاد « شکوفه طاها » در دانشگاه شاهرود است.