اخبار و رویدادها: نتایج نیمه نهایی رقابت های هند بال دانشجویان پسر در دانشگاه شاهرود

نتایج نیمه نهایی رقابت های هند بال دانشجویان پسر در دانشگاه شاهرود
شنبه ۲۳ اسفند ۱۳۹۳- ۱۵:۵۳:۲۷

دیدار بین حکیم سبزواری، دانشگاه تهران، دانشگاه شاهرود و فردوسی مشهد انجام شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهرود، در بازی ضربدری رقابت های قهرمانی هندبال دانشجویان پسر در دانشگاه شاهرود دو  دیدار بین حکیم سبزواری، دانشگاه تهران، دانشگاه شاهرود و فردوسی مشهد انجام شد.

در دیدار اول که بین دانشگاه حکیم سبزواری با دانشگاه تهران برگزار شد، حکیم سبزواری با نتیجه 29 بر 25 تهران  را برد. در بازی دوم نیز در دیدار بین دو تیم دانشگاه شاهرود و فردوسی مشهد، تیم فردوسی مشهد با نتیجه 32 بر 21 دانشگاه شاهرود را مغلوب کرد.

در بازی فینال  رقابت های قهرمانی هندبال دانشجویان پسر کشور در دانشگاه شاهرود تیم دانشگاه فردوسی مشهد با دانشگاه حکیم سبزواری به مصاف هم می روند.

تیم منتخب رقابت های قهرمانی هندبال دانشجویان پسر سراسر کشور در دانشگاه شاهرود به مسابقات جهانی که مهرماه سال آینده در ایتالیا برگزار می شود اعزام خواهد شد.