اخبار و رویدادها: حکیم سبزواری قهرمان هندبال دانشجویان پسر سراسر کشور درشاهرود+ تصویر

حکیم سبزواری قهرمان هندبال دانشجویان پسر سراسر کشور درشاهرود+ تصویر
یکشنبه ۲۴ اسفند ۱۳۹۳- ۱۰:۰۴:۱۹

تیم حکیم سبزواری قهرمان رقابت های دانشجویان پسر سراسر کشور در دانشگاه شاهرود شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهرود، در بازی فینال رقابت های قهرمانی هندبال دانشجویان پسر در دانشگاه شاهرود تیم حکیم سبزواری در رویارویی با تیم فردوسی مشهد، پس از یک بازی سخت و نفس گیر با نتیجه 30 بر 29 توانست مشهد را شکست داده و مدال طلا را از آن خود کند و تیم فردوسی مشهد نیز نائب قهرمان شد.

در بازی دوم نیز بین دو تیم دانشگاه شاهرود و دانشگاه تهران، تیم شاهرود با نتیجه 27 بر 24  پیروز میدان شد و در سکوی سوم قرار گرفت.

مراسم تجلیل و اهدای مدال، احکام و کاپ قهرمانی  از برترین ها رقابت های قهرمانی هندبال دانشجویان پسر سراسر کشور در دانشگاه شاهرود با حضور ناظر و نماینده اداره کل ورزش و امور جوانان کشور و مسئولان این دانشگاه برگزار شد.

تیم منتخب رقابت های قهرمانی هندبال دانشجویان پسر سراسر کشور در دانشگاه شاهرود به مسابقات جهانی که مهرماه سال آینده در ایتالیا برگزار می شود اعزام خواهد شد.