اخبار و رویدادها: آئین تجلیل از برگزیدگان رقابت های ورزشی جام دهه فجر + گزارش تصویری

آئین تجلیل از برگزیدگان رقابت های ورزشی جام دهه فجر + گزارش تصویری
چهارشنبه ۱۳ اسفند ۱۳۹۳- ۱۱:۲۸:۴۳

آئین تجلیل از برگزیدگان رقابت های ورزشی جام دهه فجر + گزارش تصویری

آئین تجلیل از مقام آوران رقابت های ورزشی جام دهه فجر کارکنان و هیات علمی دانشگاه شاهرود برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهرود، آئین تجلیل از مقام آوران رقابت های ورزشی کارکنان و هیات علمی این دانشگاه چهارشنبه سیزدهم اسفند ماه سال جاری ساعت 18 در سالن ورزشی فجر برگزار می شود.

در این مراسم از برگزیدگان 16 رشته ورزشی با حضور هیئت رئیسه دانشگاه شاهرود تجلیل به عمل می آید.

مسابقات ورزشی درون دانشگاهی کارکنان  دانشگاه شاهرود به مناسبت دهه فجر در شش رشته فوتسال کارمندی و هیات علمی، بدمینتون، تنیس، شنا، تیراندازی و والیبال در بین آقایان و چهار رشته والیبال، بدمینتون، شنا و تیراندازی در بین بانوان برگزار شده بود.