اخبار و رویدادها: برگزاری مسابقه قرآنی «کتاب المبین» در دانشگاه شاهرود به مناسبت دهه فجر

برگزاری مسابقه قرآنی «کتاب المبین» در دانشگاه شاهرود به مناسبت دهه فجر
چهارشنبه ۸ بهمن ۱۳۹۳- ۱۷:۲۵:۳۴

برگزاری مسابقه قرآنی «کتاب المبین» در دانشگاه شاهرود به مناسبت دهه فجر

مسابقه قرآنی «کتاب المبین» در دانشگاه شاهرود به مناسبت دهه فجر برگزار می شود

معاون فرهنگی اجتماعی دانشگاه شاهرود از برگزاری مسابقه حفظ قرآن با عنوان « کتاب المبین » ویژه  کارکنان، استادان و خانواده های آنان به مناسبت دهه فجر خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهرود، دکتر هادی قربانی افزود: مسابقه حفظ قرآن کریم کارکنان و استادان این دانشگاه با هدف گرامیداشت سی و ششمین سالگرد پیروی انقلاب اسلامی و تقدیر از حافظان قرآن کریم، بیستم بهمن ماه سال جاری برگزار می شود.

وی تمسک  و تقرب به کلام الهی و تشویق استادان، کارکنان و خانواده های آنان را از دیگر اهداف برگزاری مسابقه قرآنی « کتاب المبین » دانست.

دکتر قربانی با بیان اینکه  این طرح در راستای طرح ملی حفظ قرآن اجرا می شود، اظهار داشت: استادان، کارکنان دانشگاه و خانواده های آنان تا بیستم بهمن ماه سال جاری فرصت دارند تا ضمن ثبت نام، محفوظات قرآنی خود را به معاونت فرهنگی، اجتماعی دانشگاه اعلام کنند.

وی گفت: در بیستم بهمن سال جاری به صورت حضوری مسابقه ای بین شرکت کنندگان برگزار و به برگزیدگان هدایایی اهداء می شود.

معاون فرهنگی اجتماعی دانشگاه شاهرود، افزود: همچنین از افرادی که به حفظ آیات یک تا 19 سوره محمد (ص) به همراه ترجمه آن اقدام کنند، نیز تقدیر خواهد شد.