اخبار و رویدادها: اعلام زمان برگزاری رقابت های درون دانشگاهی کارکنان به مناسبت دهه فجر

اعلام زمان برگزاری رقابت های درون دانشگاهی کارکنان به مناسبت دهه فجر
چهارشنبه ۱ بهمن ۱۳۹۳- ۱۵:۲۴:۲۴

اعلام زمان برگزاری رقابت های درون دانشگاهی کارکنان به مناسبت دهه فجر

زمان بندی آغاز رقابت های درون دانشگاهی کارکنان مرد به مناسبت سی و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهرود؛ بر اساس این جدول زمانبندی مسابقه فوتسال کارکنان به مناسبت دهه فجر از چهارم بهمن ماه سال جاری با سرپرستی محمد تویه درواری در سالن فجر آغاز می شود.

دوازدهم بهمن نیز آغاز مسابقه فوتسال اعضاء هیات علمی به سرپرستی دکتر رضا خالوکاکائی در سالن فجر دانشگاه است.

مسابقه والیبال چهار نفره و بسکتبال سه نفره نیز به ترتیب از پنجم بهمن ماه به سرپرستی دکتر احمد غلامی  و بیست و پنجم به سرپرستی مهدی اخیانی در سالن انقلاب و فجر کار خود را آغاز می کند.

تنیس روی میز، بدمینتون، شنا و تیراندازی هم به ترتیب سیزدهم، هیجدهم، بیستم و نوزدهم بهمن ماه سال جاری به سرپرستی دکتر علی حسنی، حسین رحیمیان، احمد خراطها و مهندس مجتبی پیشدادیان در سالن های تنیس، انقلاب، استخر و تیراندازی برگزار می شود.

رقابت های والیبال، نیز از ابتدای بهمن ماه به سرپرستی ملیحه یعقوبی در سالن انقلاب، بدمینتون و شنا پنجم و  دوم به سرپرستی معصومه ناظمی در سالن انقلاب و استخر و رقابت های تیراندازی به مناسبت سی و ششمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی از یازدهم ماه جاری به سرپرستی زهرا نوروزی در سالن تیراندازی آغاز به کار می کند.