اخبار و رویدادها: فراخوان ثبت نام برای درخواست جوایز کامستک

فراخوان ثبت نام برای درخواست جوایز کامستک
سه شنبه ۳۰ دی ۱۳۹۳- ۱۶:۰۹:۴۵

فراخوان ثبت نام برای درخواست جوایز کامستک

دانشمندان کشورمان می توانند برای درخواست جوایز امسال کامستک تا یازدهم بهمن ماه به سایت www.comstech.org مراجعه کنند.

به گزارش دفتر روابط بین الملل دانشگاه شاهرود، دانشمندان کشورمان می توانند برای درخواست جوایز امسال کامستک تا  یازدهم بهمن ماه به سایت  www.comstech.org  مراجعه کنند.

کامستک کمیته دایمی همکاری های علمی و فنآوری سازمان همکاری های اسلامی (OIC) یکی از مراکز فعال در زمینه علم و فنآوری (S&T) است که با هدف جلب مشارکت علمی دانشمندان کشورهای اسلامی و همچنین ارتقای سطح همکاری های منطقه ای میان کشورهای عضو تاسیس شده است.

دکتر محسن نظری، مدیر روابط بین الملل دانشگاه گفت: کامستک با همکاری بانک توسعه اسلامی (IDB) به اعطای بورس های پژوهشی برای دانشمندان جوان نیز اقدام کرده است. گفتنی است جوایز کامستک به دانشمندانی از کشورهای اسلامی که فعالیت های پژوهشی ارزنده ای انجام داده باشند تعلق می گیرد.