اخبار و رویدادها: برگزاری مسابقه تفسیر زیارت عاشورا

برگزاری مسابقه تفسیر زیارت عاشورا
شنبه ۲۹ آذر ۱۳۹۳- ۲۳:۲۰:۳۷

برگزاری مسابقه تفسیر زیارت عاشورا

نیایش که یک شبکه اجتماعی است و در سه حوزه قرآنی، فرهنگی و کارآفرینی فعالیت می کند، با همکاری برخی از نهادهای فرهنگی شهرستان (شهرداری شاهرود، سازمان فرهنگ و ارشاد اسلامی، بسیج اصناف و...) اقدام به برگزاری مسابقه بزرگ تفسیر زیارت عاشورا در سطح شهر و با گستره مخاطب عموم مردم به ویژه دانشجویان و دانشگاهیان نموده است.

هدف از این مسابقه، انس و آشنایی هر چه بیشتر آحاد مردم و دانشجویان با مضامین و مفاهیم برجسته زیارت پرفیض عاشورا می باشد.

مسابقه بزرگ تفسیر زیارت عاشورا برگرفته از مجموعه سخنرانی های استاد گرامی حجت الاسلام کشکولی (مدیر مدرسه علمیه اصفهان و رییس مرکز پژوهشی اباصالح المهدی(عج)) با موضوع تفسیر زیارت عاشورا می باشد که کتابچه آن (با تلخیص و اندکی تصرف)، حاصل پیاده سازی بیش از 20 فایل صوتی از سخنرانیهای ایشان است. لازم به توضیح است مجموعه کامل سخنرانیهای این استاد ارجمند در قالب یک لوح فشرده آماده شده که در اختیار علاقه مندان قرار می گیرد.

جوایز مسابقه:

کمک هزینه سفرکربلا

کمک هزینه سفر مشهد مقدس

جوایز نقدی

دهها هدیه دیگر

محلهای توزیع دفترچه مسابقه و برگه پاسخنامه:

دانشگاه شاهرود – هیات مذهبی دانشجویی فاطمیون

دفتر شبکه اجتماعی نیایش (خیابان تهران- کوچه سی و هشتم- پلاک 19- فقط ویژه بانوان)

مصلی نمازجمعه – پس از نماز جمعه

مهدیه بزرگ شاهرود – پس از مراسمهای مذهبی دعای کمیل و دعای ندبه و ...

مهلت شرکت در مسابقه:              10 دی­ماه

تاریخ قرعه کشی و اهدا جوایز:    19 دی­ماه همزمان با میلاد رسو ل اکرم (ص) و امام جعفر صادق(ع) در جشن میلاد مهدیه بزرگ شاهرود با حضور مسئولین شهرستان

جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید از ساعت 09:00 تا 12:00 و 16:00تا19:00 با شماره  32360791 و یا 09158238779 تماس حاصل فرمایید.