اخبار و رویدادها: پژوهش و فناوری، پیشران اقتصاد دانش بنیان، شعار هفته ملی پژوهش

پژوهش و فناوری، پیشران اقتصاد دانش بنیان، شعار هفته ملی پژوهش
دوشنبه ۳ آذر ۱۳۹۳- ۱۶:۲۵:۵۳

پژوهش و فناوری، پیشران اقتصاد دانش بنیان، شعار هفته ملی پژوهش

دکتر احمدی شعار محوری هفته ملی پژوهش و فناوری را «پژوهش و فناوری، پیشران اقتصاد دانش بنیان» اعلام کرد.

معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم و رییس ستاد ملی هفته پژوهش و فناوری برنامه¬ها و اقدامات صورت گرفته در زمینه برگزاری هفته ملی پژوهش و فناوری را اعلام کرد. دکتر احمدی تقارن هفته پژوهش و فناوری با ابلاغ سیاست¬های علم و فناوری توسط رهبر معظم انقلاب را بسیار خوشایند قلمداد نمود و اظهار کرد: در هفته ملی پژوهش و فناوری تلاش خواهد شد سیاست¬های ابلاغی مقام معظم رهبری در زمینه پژوهش و فناوری به نحو احسن تحقق یابد.

دکتر وحید احمدی ضمن اشاره به تاریخچه هفته ملی پژوهش و فناوری و نامگذاری 25 آذر ماه به عنوان روز پژوهش و متعاقب آن هفته آخر آن به عنوان هفته ملی پژوهش و فناوری از سوی شورای فرهنگ عمومی کشور عنوان کرد که مسئولیت اجرای این امر مهم بر عهده وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گذاشته شده است و امیداوریم بتوانیم  تمام و کمال در جهت تحقق اهداف آن تلاش لازم را به کار بریم.

معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم، هدف از برگزاری هفته ملی پژوهش و فناوری را شناسایی توانمندی‏ های پژوهش و فناوری دانشگاه ‏ها و مراکز تحقیقاتی، شناسایی و معرفی پژوهشگران و فناوران برتر، تجاری سازی یافته‏ های پژوهش و فناوری(فن بازار)، فراهم کردن فضای همکاری بین پژوهشگران و فناوران، برقراری ارتباط مراکز صنعتی و تولیدی با مراکز تحقیقاتی و همچنین نهادینه کردن پژوهش و فناوری در سطح جامعه عنوان کرد.

دکتر احمدی شعار محوری هفته ملی پژوهش و فناوری را «پژوهش و فناوری، پیشران اقتصاد دانش بنیان» اعلام کرد و عنوان کرد: شعار محوری امسال با توجه به سیاست¬های ابلاغی رهبری معظم انقلاب و متناسب با نیاز روز کشور انتخاب شده است.