اخبار و رویدادها: حضور الهام چرخنده در همایش حیا و عفاف دانشگاه شاهرود

حضور الهام چرخنده در همایش حیا و عفاف دانشگاه شاهرود
چهارشنبه ۲۸ آبان ۱۳۹۳- ۱۶:۴۴:۱۵

حضور الهام چرخنده در همایش حیا و عفاف دانشگاه شاهرود

به همت بسیج دانشجویی دانشگاه شاهرود همزمان با اولین روز هفته بسیج، ویژه برنامه های فرهنگی در دانشگاه شاهرود برگزار می گردد.

به همت بسیج دانشجویی دانشگاه شاهرود همزمان با اولین روز هفته بسیج، ویژه برنامه های فرهنگی در این دانشگاه برگزار می گردد.

برگزاری نشستی با موضوع حیا و عفاف از ساعت 12 الی 14 شنبه اول آذرماه در تالار اقاقیا با سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین دکتر احمد رهدار رئیس مؤسسه مطالعات و تحقیقات اسلامی فتوح اندیشه قم و با حضور دانشجویان، دعوت از حجت الاسلام والمسلمین محمد محمدی روحانی برنامه کتابخانه عمو پورنگ و  الهام چرخنده بازیگر سینما و تلویزیون برای حضور در دانشگاه شاهرود و ایراد سخن حول محور حیا و عفاف از ساعت 30/18 الی 30/20 شنبه 1 آذر در تالار شقایق های این دانشگاه از جمله برنامه های فرهنگی این هفته می باشند.