اخبار و رویدادها: اختراع کامپوزیت خاص برای صفحات دوقطبی پیل سوختی در دانشگاه شاهرود

اختراع کامپوزیت خاص برای صفحات دوقطبی پیل سوختی در دانشگاه شاهرود
چهارشنبه ۲۸ آبان ۱۳۹۳- ۰۹:۲۹:۳۵

اختراع کامپوزیت خاص برای صفحات دوقطبی پیل سوختی در دانشگاه شاهرود

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، یک کامپوزیت ساندویچی مخصوص صفحات دو قطبی پیل سوختی توسط یکی از اعضای هیات علمی دانشکده مهندسی مکانیک اختراع شده است.

دکتر رضا طاهریان که در زمینه نانوکامپوزیت های پلیمری و پیل های سوختی در حال مطالعه و پژوهش است، متناسب با این اختراع موفق به چاپ یک مقاله معتبر در مجله Power Source شد و در این مقاله، مرور کاملی بر پیل های سوختی مبادله پروتون انجام داده است. مجله Power Source از مجلات معتبر و تخصصی در زمینه پیل های سوختی و الکتروشیمی بوده که در کشور هلند منتشرمی شود، دارای H index برابر 174 و ضریب تاثیر 5/211 است. این مجله تخصصی در زمینه مهندسی انرژی و مهندسی توان دارای رنک Q1 (بالاترین امتیاز) است.