اخبار و رویدادها: حضوردانشگاه شاهرود درنمایشگاه بین المللی صنایع هوایی وهوانوردی کیش

حضوردانشگاه شاهرود درنمایشگاه بین المللی صنایع هوایی وهوانوردی کیش
سه شنبه ۲۷ آبان ۱۳۹۳- ۱۱:۵۵:۵۵

حضوردانشگاه شاهرود درنمایشگاه بین المللی صنایع هوایی وهوانوردی کیش

حضور دانشگاه شاهروددر هفتمین نمایشگاه بین المللی صنایع هوایی وهوانوردی کیش

به دنبال برگزاری موفقیت آمیز شش نمایشگاه بین المللی هوایی ایران در جزیره کیش در سال های ١٣٨١، ١٣٨٣و ١٣٨٥، ١٣٨٧، ١٣٨٩و ١٣٩١هفتمین نمایشگاه بین المللی هوایی ایران با هدف ارائه توانمندی های صنایع هوایی، هوانوردی و هوافضایی جمهوری اسلامی ایران و معرفی آخرین دستاوردها و فناوری های مربوط در سطح بین المللی با همکاری سازمان هواپیمایی کشوری 30-27 آبان ماه ١٣٩٣ برگزار کرده است.

برگزاری شش نمایشگاه گذشته با استقبال بی نظیر بازرگانان، متخصصان، محققان و خبرنگاران داخلی و بین المللی مواجه شد. در هفتمین نمایشگاه نیز واحدهای علمی و دانشگاهی، تولیدی، تجاری و تحقیقاتی داخلی همراه با شرکت کنندگان خارجی آخرین دستاوردها، تجهیزات و قطعات مختلف صنایع هوایی و خدمات مرتبط را در معرض دید بازدیدکنندگان قرار  داده اند.

دانشگاه شاهرود نیز با توجه به انعقاد تفاهم نامه علمی و پژوهشی با سازمان صنایع هوایی ایران، با حضور در این نمایشگاه موقعیت مناسبی برای مذاکره انعقاد قرارداد و تعامل با پژوهشگران، مدیران این صنعت، عرضه کنندگان و خریداران فراهم نموده است./1