اخبار و رویدادها: انتصاب مشاوران انجمن های علمی دانشگاه شاهرود

انتصاب مشاوران انجمن های علمی دانشگاه شاهرود
چهارشنبه ۲۱ آبان ۱۳۹۳- ۱۵:۵۵:۲۲

انتصاب مشاوران انجمن های علمی دانشگاه شاهرود

طی احکام جداگانه ای از سوی دکتر هادی قربانی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه شاهرود 18 مشاور انجمن های علمی این دانشگاه منصوب شدند.

در بخشی از این احکام خطاب به اعضای هیأت علمی که به عنوان مشاور منصوب شده اند، آمده است: با توجه به اهمیت تقویت انجمن های علمی در تحقق جامعه  علم محور و با عنایت به تخصص، تعهد و تجارب ارزنده جنابعالی به موجب این ابلاغ از تاریخ 1/7/1393 لغایت 31/6/1394 به عنوان مشاور انجمن علمی برای مدت یک سال منصوب می شوید تا بر اساس شرح وظایف ابلاغی نسبت به انجام نیکوی وظایف اهتمام ورزید.

دکتر قربانی همچنین طی نامه ای از زحمات مشاوران سابق انجمن های علمی در طول مدت مسئولیت تقدیر کرد.

در حال حاضر در دانشگاه شاهرود انجمن های علمی ریاضی، فیزیک، شیمی، زمین شناسی، معدن، مکانیک، برق، رباتیک، مکاترونیک، عمران، معماری، کشاورزی، تربیت بدنی، حسابداری، زبان، کامپیوتر و فناوری اطلاعات، مدیریت و کارآفرینی به فعالیت های علمی و پژوهشی مشغول می باشند.