اخبار و رویدادها: هم اندیشی روابط عمومی های سازمان های اجرایی شهرستان شاهرود

هم اندیشی روابط عمومی های سازمان های اجرایی شهرستان شاهرود
دوشنبه ۵ آبان ۱۳۹۳- ۱۳:۰۲:۱۱

هم اندیشی روابط عمومی های سازمان های اجرایی شهرستان شاهرود

روابط عمومی دانشگاه شاهرود صبح روز دوشنبه، چهارم آذرماه در همایش روابط عمومی های سازمان های اجرایی شهرستان شاهرود در محل فرمانداری ویژه شاهرود شرکت کرد. در این جلسه که هدف از برگزاری آن بررسی و هم اندیشی در مورد مشکلات  و نقاط ضعف و قوت روابط عمومی سازمان ها بود، علاوه بر فرماندار  شهرستان شاهرود ، معاون سیاسی امنیتی استاندار، آقای صارمی زاده، و همچنین آقای کارخائی مدیر کل روابط عمومی استانداری حضور داشتند و ضمن سخنرانی به اهمیت روابط عمومی در سازمان ها اشاره داشتند. در ادامه چند سازمان برگزیده شهرستان به ارائه سخنرانی و نظرات در این خصوص پرداختند.

دکتر محسن نظری مدیر روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه در این جلسه ضمن تبیین نقش روابط عمومی و بین الملل به بررسی شاخص های کلان ارزیابی عملکرد روابط عمومی ها اشاره کرد و مواردی از قبیل اطلاع رسانی، ارتباط با رسانه، تبلیغ، انتشارات، نمادسازی، برندسازی، روابط عمومی الکترونیک، ارائه برنامه مدون چندساله و موضوعی و همچنین روابط بین الملل را به عنوان شاخص های کلان در این زمینه نام برد. لزوم بررسی دقیق این پارامترها و ارائه برنامه راهبردی در این خصوص از جمله تاکیدات مدیر روابط عمومی  و امور بین الملل دانشگاه شاهرود بود که با تایید معاون سیاسی امنیتی استاندار روبرو شد.