اخبار و رویدادها: حضور دانشگاهیان دانشگاه شاهرود در همایش پیاده روی

حضور دانشگاهیان دانشگاه شاهرود در همایش پیاده روی
شنبه ۳ آبان ۱۳۹۳- ۲۰:۵۶:۳۲

حضور دانشگاهیان دانشگاه شاهرود در همایش پیاده روی

همایش پیاده روی به مناسبت هفته تربیت بدنی و هفته بسیج، جمعه 2 آبان ماه جاری ویژه کارمندان و اساتید این دانشگاه برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی، دکتر محمد مهدی فاتح، رئیس دانشگاه شاهرود، دکتر محمد علی مولایی معاون اداری و مالی، دکتر هادی قربانی معاون فرهنگی، دکتر رمضان رمضانی اومالی معاون دانشجویی، حجت الاسلام حسینی معاون نهاد رهبری، دکتر درخشان مدیر کل آموزشی، دکتر احسنی طهرانی مدیر کل دانشجویی و دکتر غیاثی مدیر امور اداری به همراه دیگر اساتید و کارمندان در این همایش شادی بخش حضور یافتند.

دکتر محمد مهدی فاتح در این همایش ضمن تبریک هفته تربیت بدنی عنوان کرد که قدمهای شما عزیزان به سوی سلامتی، مهربانی و بهروزی است و پیشرفت روز افزون دانشگاه را رقم زده است. رئیس دانشگاه تاکید نمود که  با همت شما و در نتیجه پیگیری ها و اقدامات مستمر وضعیت دانشگاه از هر نظر بهبود یافته است و به لطف خدا چشم انداز خوبی پیش روی دانشگاه است. این همایش از میدان امام آغاز و تا محل شهدای گمنام ادامه یافت و شرکت کنندگان با یاد و خاطره شهدای گمنام به قرائت فاتحه پرداختند. پس از آن، با حضور در سالن فجر دانشگاه به کودکان هدیه داده شد و به قید قرعه به تعدادی از شرکت کنندگان جوایزی اهدا گردید.