اخبار و رویدادها: حضور انجمن علمی دانشجویی دانشگاه شاهرود در هفتمین جشنواره ملی حرکت

حضور انجمن علمی دانشجویی دانشگاه شاهرود در هفتمین جشنواره ملی حرکت
سه شنبه ۲۹ مهر ۱۳۹۳- ۱۷:۳۱:۵۸

حضور انجمن علمی دانشجویی دانشگاه شاهرود در هفتمین جشنواره ملی حرکت

انجمن علمی دانشجویی دانشگاه شاهرود در هفتمین جشنواره ملی حرکت در دانشگاه شیراز حضور یافت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهرود، هفتمین جشنواره ملی حرکت، ویژه انجمن های علمی دانشجویی در دانشگاه شیراز با حضور بیش از 83  انجمن علمی دانشجویی از سراسر کشور هم اکنون در مهر ماه جاری در حال برگزاری است، که از دانشگاه شاهرود، حسین یونسی به عنوان کارشناس انجمن های علمی دانشجویی، محمد معدنی پور دبیر شورای دبیران و همچنین دبیر انجمن علمی مهندسی برق، امین اکبری از فعالان دفتر مدیریت انجمن های علمی دانشجویی و مسعود ابراهیمی به عنوان عضو فعال و برگزیده در دوره های گذشته از دانشگاه شاهرود در هفتمین جشنواره ملی حرکت حضور یافتند.

شایان ذکر است جشنواره ملی حرکت هم اکنون در حال برگزاری است و این خبر به زودی تکمیل خواهد شد.