اخبار و رویدادها: جشن تقدیر از فرزندان ممتاز کارکنان دانشگاه شاهرود برگزار شد

جشن تقدیر از فرزندان ممتاز کارکنان دانشگاه شاهرود برگزار شد
شنبه ۲۹ شهریور ۱۳۹۳- ۱۳:۱۶:۵۹

جشن تقدیر از 370 فرزند ممتاز کارکنان دانشگاه شاهرود چهارشنبه 26 شهریور ماه در تالار شقایق های این دانشگاه برگزار شد.

در ابتدای این آیین باشکوه که با حضور مسئولان و مدیران دانشگاه برگزار شد، فرزندان دانش آموز ممتاز کارمندان و اعضای هیأت علمی دانشگاه شاهرود، دکتر محمدمهدی فاتح رئیس دانشگاه شاهرود با تبریک موفقیت های فرزندان ممتاز کارکنان دانشگاه و تشکر از زحمات برگزار کنندگان این مراسم، اظهار امیدواری کرد بیش از پیش شاهد موفقیت های روز افزون خانواده بزرگ دانشگاه شاهرود باشیم.

اجرای موسیقی سنتی و پاپ، میان پرده های طنز، اجرای مسابقه حضوری و اهداء جوایز از جمله برنامه های این آئین بود.