اخبار و رویدادها: مراسم تقدیر از فرزندان ممتاز کارکنان دانشگاه شاهرود برگزار می شود

مراسم تقدیر از فرزندان ممتاز کارکنان دانشگاه شاهرود برگزار می شود
دوشنبه ۲۴ شهریور ۱۳۹۳- ۱۳:۰۶:۲۷

مراسم تقدیر از فرزندان ممتاز کارکنان دانشگاه شاهرود برگزار می شود

طی مراسمی از فرزندان دانش آموز ممتاز کارمندان و اعضای هیأت علمی دانشگاه شاهرود تقدیر می شود.

دکتر محمدعلی مولایی معاون اداری و مالی دانشگاه شاهرود با اعلام این خبر گفت: همه ساله با هدف ترغیب و تشویق فرزندان کارمندان و اعضای هیأت علمی دانشگاه شاهرود به تلاش علمی و کمک به رشد و ارتقای علمی و فرهنگی آنان جشن تقدیر از دانش آموزان نمونه فرزندان کلیه کارکنان دانشگاه در شهریورماه با حضور رئیس و معاونان دانشگاه برگزار می شود.

وی با اشاره به تأثیر مثبت برگزاری این گونه برنامه ها در افزایش روحیه فرزندان و خانواده ها و ارتقاء بهره وری نیروی انسانی در آستانه سال جدید تحصیلی افزود: سعی شده است با همکاری روابط عمومی و حوزه مدیریت امور اداری دانشگاه برنامه ای شاد و متنوع برای خانواده ها تدارک دیده شود تا خاطره ای خوب در ذهن فرزندان ممتاز کارکنان دانشگاه باقی بماند.

دکتر مولایی اجرای موسیقی سنتی و پاپ، میان پرده های طنزو اجرای مسابقه حضوری را از جمله برنامه های این آئین ذکر کرد.