اخبار و رویدادها: اطلاعیه اداره کل امور دانشجویی درخصوص اولویت واگذاری خوابگاه

دوشنبه ۲۵ فروردین ۱۳۹۳- ۰۹:۲۸:۳۹

اطلاعیه اداره کل امور دانشجویی دانشگاه شاهرود

اطلاعیه

ضمن تبریک  به مناسبت فرا رسیدن سال جدید بدینوسیله به اطلاع  دانشجویان عزیزمی رساند؛ بنابر مصوبه شورای دانشجویی دانشگاه جهت تشویق دانشجویانی که حائز رتبه های اول، دوم یا سوم شده اند در  صورت وجود  ظرفیت  مناسب، با  توجه به مقطع تحصیلی به صورت ذیل در اولویت واگذاری خوابگاه برای سال 94-93 قرار گیرند :

1- دانشجویان کارشناسی دوره روزانه در هرگرایش که در سال تحصیلی 93-92 رتبه اول ،دوم و سوم را کسب نموده اند، در اولویت واگذاری خوابگاه  قرار خواهند گرفت . ملاک  ارزیابی معدل سی ام تیر ماه می باشد.

2 - در هر دانشکده یک دانشجوی تحصیلات تکمیلی ( کارشناسی ارشد و یا دکتـری ) دوره  روزانـه که درسال تحصیلی 93-92 حداقل 16 واحد درسی به غیر از پایان نامه (هر ترم 8  واحد درسی) را گذرانده و حائز بالاترین معدل گردد در اولویت واگذاری خوابگاه  قرار می گیرد. ملاک ارزیابی معدل سی ام مرداد ماه می باشد. اولویت های تعیین شده فوق در صورت وجود جای خالی امکان پذیر می باشد. ضمنا" دانشجویانی که دو ترم مشروط شده اند در  اولویت واگذاری خوابگاه قرار نخواهند گرفت .