اخبار و رویدادها: سرپرست مدیریت امور اداری دانشگاه شاهرود منصوب شد

سرپرست مدیریت امور اداری دانشگاه شاهرود منصوب شد
سه شنبه ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۲- ۱۲:۴۱:۵۸

سرپرست مدیریت امور اداری دانشگاه شاهرود منصوب شد

دکتر علی مرادزاده رییس دانشگاه شاهرود طی احکام جداگانه ای مهندس عباس بادپا را به سمت سرپرست مدیریت امور اداری و مهندس خلیل کلایی را به سمت معاون وی منصوب کرد.

در بخشی از این حکم آمده است مطابق با آیین نامه مدیریت دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی و پیشنهاد معاون اداری و مالی و نظر به سوابق و تجارب ارزنده جنابعالی در امور اجرایی دانشگاه به موجب این ابلاغ و با حفظ سمت و پست سازمانی به عنوان سرپرست مدیریت امور اداری دانشگاه منصوب می شوید.
امید است با استعانت از خداوند متعال و جلب همکاری و همفکری کلیه همکاران، مدیران ستادی، روسای دانشکده ها و هیات رئیسه دانشگاه نسبت به انجام مسئولیت های محوله زیر نظر معاون اداری و مالی اقدام فرمائید و منشاء خیر و خدمات شایسته واقع گردید.

گفتنی است، با توجه به بازنشستگی حسن علائی زاده، رییس دانشگاه طی نامه ای از زحمات و تلاش های وی در سمت مدیریت سابق امور اداری دانشگاه تشکر و قدردانی به عمل آورد.