Skip navigation اخبار و رويدادها: ایجاد دو رشته کارشناسی ارشد مجازی در دانشگاه صنعتی شاهرود
27 آبان 1391 - 17:40:01
ایجاد دو رشته کارشناسی ارشد مجازی در دانشگاه صنعتی شاهرود

رئیس مرکز آموزش های الکترونیکی دانشگاه با اعلام این خبر گفت: از ترم بهمن سال تحصیلی جاری در رشته گرایشهای مدیریت ورزشی و هوش مصنوعی پذیرش دانشجو خواهیم داشت.
ایجاد دو رشته کارشناسی ارشد مجازی در دانشگاه صنعتی شاهرود

دکتر مرتضی زاهدی رئیس مرکز آموزش های الکترونیکی دانشگاه صنعتی شاهرود با اعلام این خبر گفت: با کمک ها و مساعدت های مسئولین دانشگاه و وزارت علوم و تأیید شورای گسترش وزارت متبوع به یاری خداوند متعال از ترم بهمن سال تحصیلی جاری در مقطع کارشناسی ارشد رشته تربیت بدنی و علوم ورزشی گرایش مدیریت ورزشی و رشته مهندسی کامپیوتر گرایش هوش مصنوعی پذیرش دانشجو خواهیم داشت.

وی با اشاره به نحوه ثبت نام گفت: زمان ثبت نام از 20 آبان آغاز و تا 16 آذر از طریق سایت مرکز ادامه داشته و آزمون کتبی اول دی ماه زیر نظر سازمان سنجش آموزش کشور در دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار می گردد.

وی از متقاضیان و علاقه مندان دعوت کرد، جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر به پایگاه اینترنتی http://vu.shahroodut.ac.ir/،مرکز آموزش های الکترونیکی دانشگاه صنعتی شاهرود مراجعه نمایند.

نويسنده: مسئول روابط عمومی | همه خبرهاي اين نويسنده | همه خبرها| تعداد بازدید کننده ها: 55| تعداد بازدید کننده های امروز: 0