اخبار و رویدادها: دکتر مهدی برادران مدیر جدید انجمن های علمی دانشگاه صنعتی شاهرود شد

دکتر مهدی برادران مدیر جدید انجمن های علمی دانشگاه صنعتی شاهرود شد
چهارشنبه ۱۴ تیر ۱۳۹۱- ۱۲:۰۵:۱۴

دکتر مهدی برادران مدیر جدید انجمن های علمی دانشگاه صنعتی شاهرود شد

مراسم تودیع و معارفه مدیر جدید انجمن های علمی دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار شد.

دکتر علی مراد زاده رئیس دانشگاه صنعتی شاهرود با تشکر و قدردانی از زحمات دکتر علی نجاتی کلاته به خاطر فعالیت های وی، دکتر مهدی برادران فیروز آبادی استادیار دانشکده کشاورزی را به سمت مدیر انجمن های علمی دانشگاه منصوب نمود.

وی با اشاره به این که 17 انجمن علمی در دانشگاه مشغول فعالیت است گفت : باید به فرموده مقام معظم رهبری دانشگاه باید توجه ویژه ای را به گسترش جنبش نرم افزاری داشته باشد .

رئیس دانشگاه ضمن خوب ارزیابی کردن فعالیت های گذشته انجمن افزود: امیدواریم با حضور دکتر برادران در این سمت، تعامل سالمی با پژوهشکده دانشجویی در زمینه های مختلف اعزام دانشجو به مسابقات، حمایت از تیم های ویژه دانشگاه مثل تیم رباتیک، بتن و... تشویق مقالات دانشجویی در کنفرانس های داخلی و خارجی ایجاد شود.