اخبار و رویدادها: مهندسی تونل و فضاهای زیرزمینی دارای سردبیر و مدیر مسئول شد

مهندسی تونل و فضاهای زیرزمینی دارای سردبیر و مدیر مسئول شد
شنبه ۶ اسفند ۱۳۹۰- ۱۱:۲۶:۳۶

طی احکام جداگانه ای از سوی دکتر علی اکبر پویان معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه صنعتی شاهرود، سردبیر و مدیر مسئول نشریه علمی پژوهشی مهندسی تونل و فضاهای زیر زمینی منصوب شدند

طی احکام جداگانه ای از سوی دکتر علی اکبر پویان معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه صنعتی شاهرود، دکتر سید محمد اسماعیل جلالی و دکتر احمد رمضان زاده از اعضاء هیات علمی دانشکده مهندسی معدن، نفت و ژئوفیزیک به ترتیب به عنوان سردبیر و مدیر مسئول نشریه علمی پژوهشی مهندسی تونل و فضاهای زیر زمینی منصوب شدند.

نشریه مهندسی تونل و فضاهای زیر زمینی به مباحثی چون طراحی، مدل سازی و ساخت تونل ها و فضاهای زیرزمینی می پردازد. این نشریه طی امضاء تفاهم نامه با انجمن تونل ایران و دانشگاه صنعتی شاهرود و در راستای توسعه همکاری بخش صنعت با دانشگاه منتشر می شود و اعضای هیأت تحریریه نشریه مهندسی تونل و فضاهای زیر زمینی را متخصصینی از کشورهای ایران، سوئد، کانادا و سوئیس تشکیل می دهند.

از طرف ریاست دانشکده و همکاران هیات علمی ضمن تشکر از دوستان برای پیگیری و راه اندازی این نشریه، برای آنها آرزوی توفیق می نماییم.