اخبار و رویدادها: برگزاری آئین های سوگواری شهادت حضرت فاطمه زهرا (س)در دانشگاه

برگزاری آئین های سوگواری شهادت حضرت فاطمه زهرا (س)در دانشگاه
سه شنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۰- ۱۵:۲۵:۵۱

برگزاری آئین های سوگواری شهادت حضرت فاطمه زهرا (س)در دانشگاه

برگزاری آئین های سوگواری شهادت حضرت فاطمه زهرا (س)

در دانشگاه صنعتی شاهرود

همزمان با فرا رسیدن سالروز شهادت حضرت صدیقه کبری (س) دانشگاه صنعتی شاهرود سراسر غم و اندوه و ماتم  بود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، دانشجویان ،اساتید و کارکنان این دانشگاه با حضور در دسته سینه زنی هیأت دانشجویی فاطمیون و بسیج دانشجویی و طی مسیر خیابان های دانشگاه با حضور شکوهمند خود به سینه زنی و سوگواری شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) پرداختند. این مراسم از ساعت 11.30 شروع و به نماز جماعت ظهر ختم شد .

در این مراسم حجت الاسلام و المسلمین حمید حسینی معاون فرهنگی دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه صنعتی شاهرود طی سخنانی با اشاره به وقایع اخیر در خاورمیانه، کشتار مسلمانان به خصوص مردم مظلوم بحرین را محکوم کرد و دانشگاهیان نیز با سردادن شعارهایی از جمله "مرگ بر آل خلیفه پست"،"مرگ بر امریکا و مرگ بر اسرائیل"،"حکومت سعودی ننگت باد ننگت باد" و "تشیع بیدار است از اسرائیل بیزار است" مراتب خشم و انزجار خود را از کشتار مسلمانان اعلام کردند.

بر پائی نمایشگاه "از حرا تا معراج" در سطح دانشگاه با موضوعاتی پیرامون بعثت پیامبر(ص)، تاریخ صدر اسلام تا حوادث فاطمیه و برخی صحنه های معراج پیامبر اعظم(ص) از دیگر برنامه های سوگواره شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) بود.