اخبار و رویدادها: برگزاری مسابقات آمادگی جسمانی کارکنان خانم دانشگاه صنعتی شاهرود به مناسبت دهه فجر

چهارشنبه ۲۳ اسفند ۱۴۰۲- ۱۰:۱۰:۴۷

مسابقه آمادگی جسمانی کارکنان خانم این دانشگاه به مناسبت دهه مبارک فجر در محل سالن حجاب برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، مسابقات آمادگی جسمانی به مناسبت دهه فجر ویژه کارکنان خانم دانشگاه در دو رده سنی در تاریخ 23/11/1402 در سالن حجاب برگزار گردید.

در پایان این مسابقات در  رده سنی بالای 45 سال، خانم ها محبوبه جعفری، منیره قرایی و زهرا حسن ملکی مقام اول تا سوم را کسب نمودند و در رده سنی زیر45 سال، خانم ها فاطمه شاطری، انسیه عباسی و محبوبه عرب اسماعیلی مقام اول تا  سوم را کسب نمودند.

photo10319220715

کلمات کلیدی: #برگزاری مسابقات #آمادگی جسمانی #کارکنان خانم #دانشگاه صنعتی شاهرود #به مناسبت دهه فجرف...3