اخبار و رویدادها:  آزمون نظام مهندسی سال 1402همزمان با سراسر کشور در دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار شد.

شنبه ۱۹ اسفند ۱۴۰۲- ۱۱:۴۲:۵۳

آزمون نظام مهندسی سال 1402همزمان با سراسر کشور، در روزهای پنجشنبه 17 و جمعه 18 اسفند ماه1402 در 2 حوزه دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، آزمون نظام مهندسی سال 1402همزمان با سراسر کشور، در روزهای پنجشنبه 17 و جمعه 18 اسفند ماه1402 در 2 حوزه ساختمان شهدای هسته ای و سالن سلف زیتون این دانشگاه برگزار شد.

به نقل از دکتر محمد عطایی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی و همچنین نماینده تام الاختیار آزمون های سراسری، در این آزمون 871، متشکل از719 متقاضی مرد و 152 متقاضی زن  با یکدیگر به رقابت پرداختند.

لازم به ذکر است، پرونده این آزمون با همکاری بخش های مختلف از جمله اداره مسکن و شهرسازی، نظام مهندسی، اداره کل راه و شهرسازی، فرماندهی نیروی انتظامی، پلیس راهور، اورژانس، هلال احمر و کلیه همکاران دانشگاه در بخش های روابط عمومی، حراست، امور اداری، اداره نقلیه، اداره امور خدمات و... بسته شد.

کلمات کلیدی: # آزمون نظام مهندسی #سال 1402 #دانشگاه صنعتی شاهرود #...3